Toimitusehdot

Tilaaminen
Tuotteita voi tilata verkkokaupasta, soittamalla numeroon 045-1856555 sekä laittamalla sähköpostia osoitteeseen myynti(at)sorkkamestarit.fi. 

Toimitustavat
Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Voit valita tuotteen toimituksen lähimpään postin palvelupisteeseen tai kotiinkuljetettuna.

Toimituskulut
www.sorkkamestarit.fi -verkkokaupasta tilattaessa toimituskulut ovat 10€ (nouto palvelupisteestä) ja 20€ (kotiin tuotuna)

Myyntialue 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Kuljetuksessa rikkoutuneet tuotteet
Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta, joskus voi käydä niin, että paketti on vaurioitunut postikuljetuksen yhteydessä. Sen vuoksi on tärkeää, että paketin kunto tarkistetaan noudettaessa. Mikäli paketti on vaurioitunut ja tilatut tuotteet vaurioituneet, tee postissa heti vahinkoilmoitus postivirkailijan kanssa. Ota myös yhteyttä meihin myynti(at)sorkkamestarit.fi.

Tuotteen palautus  
Tilaamillasi tuotteilla on Kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä tuotteita, joissa on kaikki tuotelaput paikoillaan. 

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme sinulle maksetun kauppahinnan tuotteesta. Maksua varten muista liittää palautukseen tilinumerosi ja yhteystietosi. Kun tuote on palautunut meille ohjeiden mukaisesti, maksamme rahat takaisin noin 2-3 viikon kuluessa. Kuluttajasuojalain mukaan aikaa rahojen palautukselle on 30 päivää.

Hinnat
Hinnat ovat verottomia.
Sorkkamestarit-verkkokaupalla on oikeus muuttaa tuotteiden hintoja.